Kenelle?

Kaikille, joita kiehtovat arvoitukset, yllätykset, älylliset haasteet ja ylipäätän hauskanpito perheen tai kavereiden kanssa.

_edited.png
_edited_edited.png

on tunnin kestävä seikkailu pulmanratkonnan ja yhteistyön merkeissä tarinan teeman mukaan varustellussa pelihuoneessa.

Pakopelit ovat mahtava tapa irtautua hetkeksi arjesta ja astua tarinan vietäväksi!

Mitään ennakkovaatimuksia pelaamiseen ei ole ja pakopelaaminen onkin mahtava tapa viettää perheen keskeistä aikaa, parisuhde iltaa tai vaikkapa työpaikan tyky-päivää!

Pelin kesto on 60min, jonka aikana tiiminne tehtävät on löytää ratkaisu käsillä olevaan pulmaan. Huoneesta ei nimestä huolimatta ole tarkoitu paeta, vaan tehtävät vievät kohti tarinan ratkaisua.

Ensimmäiset pakohuoneemme avattiin 2014 ja siitä lähtien olemme rakentaneet omien lukuisien huoneiden ja pop-upien lisäksi huoneita myös muille tahoille kuten museot, hotellit ja yritykset.

Missä?

Elämme tällä hetkellä kiireisiä aikoja ja keskitymme muuhun, kuin varsinaisten pakohuoneiden pyörittämiseen.

Tuotamme huoneita muille toimijoille! Hybridipelejämme löydät jo muutamista kohteista! Tsekkaa myös ulkopakopelimme, kaupunkiseikkailumme ja yrityksille suunnatut etäpelit!

roomescape.png

Pakohuone tai escape room

pakohuone.png
Copy of rawr(2).png

Selli

Selli on hybridipakohuone, perinteisten pakopelimäisten pulmien ja tabletilla pelattavien mobiilipakopelien yhdistelmä, jossa pääset nauttimaan Katajanokan lääninvankilan tunnelmasta Pako-kabinetissa ruokailun ja yhdessä tekemisen merkeissä.

Pakoelämyksen kesto on 1h ja se tulee yhdistää ruokailuun Ravintola Linnakellarissa.

Pelissä ei ole ikärajaa.

Max 6 henkeä

60 min

Kitaristin kuolema 0.2

Seinäjoen Megazoneen avautui syksyllä 2022

rakastetun pelimme uusi versio!

Myös pelitapa tulee olemaan uusi ja erilainen.

Lisätietoja Seinäjoen Megazonen sivuilta.

2-8 henkeä

60 min

Copy of rawr(1).png

SEINÄJOELLA!

viikinkien_aarre.jpg

PELI MUUTTAA SAVITAIPALEELLE!

Viikinkien

Aarre

Viikinkien aarre -huoneessa matkustat aikamatkaajan perässä viikinkien aikaan. Ratkaistavana on, mikä on viikinkien aarre ja minne aikamatkaaja on joutunut. Huima seikkailu viikinkipäällikön talossa odottaa.

2-5 henkeä

60 min

Professorin salaisuus

Tutkimusmatkailija ja arkeologian professori Ingeborg Kätköläinen on aina ollut tunnontarkka, mutta viime aikoina hän on ollut omituisen katoilevainen. Nyt hän on hävinnyt kokonaan. Huoli on suuri. Auta professoria, niin hän auttaa sinut ulos.

2-5 henkeä

60 min

professorin_salaisuus.jpg